Ecologie


Ook bij Renova Parket geloven wij dat ecologie een belangrijke drijfveer moet zijn in deze tijden . Daarom proberen we onze producten zorgvuldig uit te kiezen met het oog op een betere wereld.

Om dit in de praktijk om te zetten zijn we sinds kort verdeler van fedeal, een product dat in België werd ontworpen en die uw parket op een ecologische manier onderhoudt zonder de natuur te schaden. Ook bij ons huismerk Blanchon dat we al jaren gebruiken, kijkt men naar milieuvriendelijke oplossingen. Daarom bezitten ze terecht het ecolabel, dat sinds 1992 wordt uitgereikt aan producten die de natuur een hart onder de riem steken.

Ook in bambooparket geloven wij sterk. Bamboo is een zeer mileuvriendelijk alternatief voor de bekendere soorten zoals Eik. In deze soort parket heb je intussen al veel verschillende soorten qua kleur en motief en door zijn snelle groei en sterke eigenschap is het dus een ideale oplossing geworden. Natuurlijk blijven we de ecologische evolutie op de voet volgen en hopen we meer en meer producten te kunnen aanbieden en zo onze kinderen later ook te kunnen laten genieten van dit duurzaam product.

Indien meer info gewenst kijk gerust op onze webshop of mail me gerust met al u vragen .

 

https://www.moso.eu/nl/producten/bamboe-vloeren

recente realisaties
Home Sweet Home
+
Parket in badkamers
+
Resultaat Herschuren & Renoveren van Parket
+