Herschuren parket? Renoveren parket? Kies een topspecialist uit uw regio voor 100% garantie van tevredenheid. 0472584221 Herschuren Parket & Renoveren Parket

Herschuren/Renoveren Parket

Herschuren Parket

Renova Parket is uw partner voor herschuren parket en renoveren parket of houten vloer in elke woning. Wij zorgen voor het schuren, herschuren en opschuren van uw plankenvloer.

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en schuren van uw vergeelde en afgesleten parketvloeren & het herschuren van alle plankenvloeren.

Waarom herschuren parket?

Herschuren gebeurt wanneer men wenst een bestaande parket of plankenvloer een nieuwe look te geven. Herschuren is dus eigenlijk een andere benaming voor de renovatie van parket. U kan op ons vakmanschap in herschuren parket rekenen. Het aantal interieurs aan dewelke wij een nieuwe look gegeven hebben dankzij de renovatie van bestaand parket kunnen we al lang niet meer bijhouden.

We doen dit al vele tientallen jaren en hebben zo een enorme ervaring opgebouwd die u ten goede komt. Renova Parket is een familiezaak in dewelke vader en zoon samen ruim meer dan 30 jaar vakervaring oopgebouwd hebben.

Hoe gebeurt herschuren parket?

De bovenste afwerkingslaag schuren we eraf met een schuurmachine. U kiest opnieuw op het brute hout een nieuwe afwerking en kleur. Omdat wij zeer professioneel en nauwkeurig schuren gaat hierbij slechts 0,2 tot 0,4 millimeter van de toplaag verloren. Dat is een van de reden dat bij herschuren pakket vakkennis en ervaring uiterst belangrijk zijn. U wil tenslotte uw parket in perfecte staat behouden na het herschuren om nog vele jaren te genieten van de schoonheid en uitstraling ervan.

Het schuren, of herschuren van parket, is een taak die niemand onderschatten mag. Wanneer u het eindresultaat van ons werk ziet, geniet u van parket in al zijn schoonheid.

Breng uw parket weer tot leven. Nieuw is niet altijd beter!

Soms is het enkel nodig dat een vakman u wijst op wat u reeds in huis heeft liggen. Bij Renova Parket durven we gerust tegen u zeggen "nieuw is niet altijd beter."

Wij specialiseren ons nieuw leven in te blazen in die oude, gekraste, versleten, beschadigde of gedeukte houten vloeren, die een deel van de schoonheid van uw interieur teniet doen. Het renoveren van parket is een uitstekende en betaalbare methode om de schoonheid van uw houten vloer terug tot leven te brengen. Onze vakmensen hebben oog voor schoonheid en kennis van hout.

Herschuren parket - stap 1

Of het over uw woning, kantoor of winkelpand gaat, Renova Parket verwijdert alle oneffenheden uit uw houten vloer.

Onze vakmensen herschuren parket om de vuile sporen, vlekken of zichtbare krassen te verwijderen; ook bereiden ze het hout voor op herkleuren en afwerken. Na het herschuren van uw houten vloer kiest u uit een enorme reeks kleuren.

Herschuren parket - stap 2

Eens u de kleur gekozen heeft, gaan wij de nodige lagen aanbrengen die maken dat uw parket er precies uitziet zoals u het wenst. Bovendien kiezen wij de producten hierbij om uw parket in de toekomst zo lang mogelijk te beschermen tegen nieuwe schade.

Uw parket heeft aan het einde van de rit weer een veel nieuwere uitstraling en is zo glanzend of mat als u zelf kiest en ;et ons afspreekt. U zal na het herschuren parket uw vloer opnieuw geweldig mooi vinden.

Gegarandeerd tevreden na herschuren parket

Hoewel geen enkele houten vloer eeuwig kan meegaan, doen wij van Renova Parket er alles aan om u een voortreffelijk resultaat te bezorgen. Een parketvloer waar u fier op ben als u gasten of bezoekers in uw interieur ontvangt.

Wij hebben het juiste materiaal, vaardigheden en vooral de motivatie en houding die zorgen dat uw vloer en woning aan waarde winnen. Contacteer ons meteen en we maken snel met u een afspraak om langs te komen.

Gratis bestek voor herschuren parket

Bij Renova Parket gebruiken we enkel de allerbeste toestellen en grondstoffen. In combinatie met onze vakkennis en oprechte klantvriendelijkheid, betekent dit dat we u 100% tevredenheid kunnen beloven.

Bel ons vandaag nog op. We komen spoedig langs en zetten gratis voor u een offerte op papier. Een offerte die u precies de prijs aangeeft van het volledige project zal kosten, zonder verborgen kosten of addertjes onder het gras.

Garantie va 100% tevredenheid + garantie van de vaste afgesproken prijs. Zo wil u het toch het liefst, niet soms?

"Renova Parket en vader en zoon Pattyn zijn echt betrouwbare mensen met enorm veel kennis van zaken. Hun aandacht en advies hebben ons geleid tot de juiste kleur en keuze. De prijs is tegelijk zeer competitief. Als het hier kon dan zou ik hen 5 sterren geven voor de kwaliteit van het geleverd werk en voor de manier waarop ze dit gedaan hebben in onze woning. Voor herschuren parket beveel ik ze ten zeerste aan."

Lisa K., Nazareth

Andere diensten dan herschuren parket

  • U kunt ook een beroep doen op ons voor:

  • Parket herstellen na waterschade

  • Vervangen van de planken van uw plankenvloer

  • Parketvloeren bewerken met diverse afwerkingsmethodes o.a. olie en vernis

  • Jaarlijks parket onderhoud van uw geoliede parket met onderhoudsolie of zeep.

  • Leveren van onderhoudsproducten voor uw houten vloer

  • En natuurlijk het schuren, herschuren en opschuren van uw parketvloer

Wij zijn voornamelijk actief in regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen o.a. Ingelmunster, Tielt, Gent, Wevelgem, Roeselare , Kortrijk , Izegem, Brugge, Kust enz...

Uw parket renoveren of uw houten vloer herschuren? Aarzel niet en neem contact op met Renova Parket in Ingelmunster, West-Vlaanderen!

Onderhoud

Ook uw jaarlijks parket onderhoud en onderhoud producten voor parket voeren wij perfect uit voor u.

"De kneepjes van het vak heb ik trouwens geleerd van mijn vader die ondertussen al meer dan 30 jaar in het vak zit."

Lorenzo Pattyn

Nog jarenlang plezier van uw houten vloeren

Het is misschien niet nodig uw houten vloeren te vervangen. Laat onze experts uw vloeren bekijken. Bel ons vandaag en we zullen eens kijken naar uw houten vloeropties en u een schatting geven van uw gepersonaliseerde reparatie. herschuren parket en renoveren parket zijn vaardigheden waar wij trots op zijn en u jarenlang van geniet.

Wilt u meer weten over ons of heb je een vraag over dit prachtig natuurproduct. Ga dan naar onze contactpagina en neem gerust contact met ons op. Wij geven u vrijblijvend de nodige info die u wenst.

parket-renoveren-renova-parket 

herschuren-parket-service

CONTACTEER ONS

Omdat u wil ervaren bij herschuren parket (of kiezen en leggen van een nieuwe parketvloer), wat gedrevenheid, toewijding en vakmanschap echt betekenen.

Denkt u dat we overdrijven? Echt niet. Bel direct met Lorenzo Pattyn: 0472584221.

Of contacteer ons via e-mail: info@renovaparket.be

Ervaar en beoordeel ons zelf!

herschuren-parket-topservicerecente realisaties
Home Sweet Home
+
Parket in badkamers
+
Resultaat Herschuren & Renoveren van Parket
+